Stöd kulturarbetet

Patrons of the Arts – Kulturens ”fodervärdar”

Kulturföreningens arbete bedrivs helt ideellt och icke kommersiellt och är därför helt beroende av stöd från dem som förstår kulturarbetets verkliga värde.  Vi är mycket tacksamma för det stöd som vi redan får genom våra samverkanspartners (se nedan).

Vi behöver utveckla och stärka våra blygsamma resurser inom vår nuvarande verksamhet. Vi har också många spännande ideér och uppslag för framtiden som vi vill följa upp.

Vi är mycket glada för att du delar vårt intresse för kulturföreningens värdefulla arbete. För den relativt blygsamma kostnaden jämförbar med vad de flesta av oss betalar för TV-abonnemang, tidningsprenumerationer eller internetuppkopplingen skulle du starkt medverka till utveckla föreningens verksamhet. 

För dig som kan och vill göra lite mer föreslår vi att du blir stödmedlem, och ger ett regelbundet bidrag. Det skulle ge oss ett behövligt tillskott till verksamhetens trängda budget. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig med all information du behöver. 

Du kan enkelt överföra via kortbetalning, swish eller bankgiro, se nedan.
Varmt tack

Tfn 0294 31 12 9
Mob 0730 46 69 85

 

Stödmedlem

Den som blir stödmedlem bidrar till att med vår förening som verktyg skapa en arena för öppna och förtroendefulla samtal om tidens frågor och om vad det innebär att vara människa – det behövs i en tid, då man bl a talar om att utnämna en ”ensamhetsminister” för att möjliggöra mänskliga samtal. Det kan också röra sig om att samla människor till seminarier kring teman som ”Peter Nilson och musiken” – du som vet vem Peter Nilson var, känner till hans essäkonst om kunskap, skönhet och respekt för naturen.  Som stödmedlem kan du antingen ge ett enskilt bidrag eller stödja månatligen. Se rutan nedan.

Räkna med mig

Skicka denna anmälan så hör vi av oss inom kort. Ett varmt tack för din medverkan. 

Du kan självklart avanmäla dig när du vill.

Jag vill vara stödmedlem

10 + 14 =


Bankgiro nr: 5712-3127


Swish nr: 123 537 1133

Betalkort

Rulla upp ärmarna och kom. Här finns mycket att göra för den som vill vara med

Våra samverkanspartners

Pin It on Pinterest