Laddar Evenemang

Kommande Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

april 2020

Konst på väg – Konst på vägg

fre 10 apr kl 11:00 - tis 14 apr kl 17:00
Galerie 9, Stora Gatan 9
Lövstabruk, 819 66
+ Google Map

Verk av Agneta Rosling. "Uppåt väggarna i – Hållnäs". Öppnas fredag kl 13. Agneta Rosling, som länge varit verksam som bildkonstnär, har använt sig av lager på lager av tapeter från en 1700-talsfastighet i Hållnäs och skapat vackra och gåtfulla bilder, som hon presenterar dels i original, dels i form av fotografisk grafik. Vi är glada över att i vårt lilla Galerie 9 få visa dessa verk redan under Konst på vägveckan och senare i utökad form under sommarsäsongen.

Mer information »

Påskmusik

mån 13 apr kl 15:00 - 16:30
Lövstabruks kyrka, Västra Gatan 32
Lövstabruk,
+ Google Map
100kr

Påskmusik Annandag påsk. Vid Cahmanorgeln i Leufsta Bruks kyrka: Bengt Tribukait.  Obs. denna konsert uppskjuts till ett senare tillfälle. I vår återkommande konsert på Annandag Påsk gestaltas i musiken passionstidens övervunna sorg och glädjen över Kristi uppståndelse. Bengt Tribukaits renommé som integer och skicklig utövare av orgelkonsten har fört honom vida i världen; han återkommer dock alltid till Leufsta bruk och dess kyrkas unika barockorgel.

Mer information »

Text & Samtal – Skrivarretreat

fre 17 apr kl 17:00 - sön 19 apr kl 14:00
Galerie 9, Stora Gatan 9
Lövstabruk, 819 66
+ Google Map
750kr

Att komma igång med sitt skrivande - att våga berätta. P.g.a. virusepidemin hålls tidpunkt öppen. Vi daterar upp vår information. Hör gärna av dig! Vi hjälps åt att röja undan hinder för att våga skriva personligt, inifrån den egna erfarenheten, de egna känslorna. Vi skapar tillsammans en trygg och engagerad liten ”offentlighet” för uppriktigt tankeutbyte om texter och om hur de kan utvecklas. Elin Anna Labba, som deltagit i våra sammankomster, har just nu (på Norstedts förlag) kommit med sin…

Mer information »

maj 2020

Jazz i vårkväll

lör 16 maj kl 18:00 - 20:00
Herrgården Lövstabruk, Herrgården Lövstabruk
Lövstabruk, 819 66
+ Google Map
100Kr

"Jazz för 3 i vårkväll” med Håkan Sundin trio. Håkan Sundin och vänner återkommer till oss och framför svängig och skönt klingande jazzmusik: Håkan Sundin saxofon & flöjt, Anders Bromander piano, Curt Andersson bas. (Konserten är i Stora salen övervåningen i Herrgården, ingång från Borggården, vars baksida vetter mot Stora gatan) Enkel förfriskning. Entré 100:-.

Mer information »

juni 2020

Allas barnbarn – äldre och yngre barn träffas och skapar tillsammans

lör 13 jun kl 11:00 - 14:00
25kr

Besteföräldrar med egna eller andras barnbarn/barnbarnsbarn träffas, målar, ritar och berättar för varandra. Vi ses också 8/8. Vi skapar verk för en liten utställning som vi visar 22 augusti i Trädgården på Stora gatan 9 i Lövstabruk. Alla barn får choklad och bullar, de vuxna får kaffe. Vi har tidigare genomfört sammankomster av detta slag. Stor succé. Vi tänker t ex på Sylvia Lundvalls och hennes barnbarns magnifika bildberättelse "Farfars restaurang" och verk av Agneta Odefalk med barnbarn.

Mer information »
+ Exportera evenemang

Pin It on Pinterest