Om Föreningen

Lövstabruks kulturförening

bildades 2003 och verkar i klassisk folkbildningstradition med tro på kunskapens, bildningens och det öppna samtalets värden. Verksamheten anknyter till Leufsta bruks historia av spjutspetsteknologi och naturvetenskap, öppenhet för Upplysningens idéer – ett exemplar av Diderots Stora Encyklopédie fanns tidigt i biblioteket på Leufsta Herrgård! – bruksarbetarnas läseföreningar, traktens folkmusik, liksom musiken som klingat och klingar från unika Cahmanorgeln i brukskyrkan. I våra program vill vi blicka bakåt i historien, framåt i tiden och utåt mot världen.

Programkalender

Det administrativa

Lövstabruks Kulturförening (ideella förening med org.nr 802416-1450 ) samverkar med Studiefrämjandet, SENSUS, Tierps pastorat samt skilda aktörer ad hoc. Stöd utgår fr. AB Tierpsbyggen (som generöst ställer lokal till förfogande), Tierps kommun och andra.

Föreningens ordf. är Birgitta Östlund Weissglas, kassör Hans Wallenberg.

Verksamhetsledare och kontaktperson Birgitta Östlund Weissglas (BÖW)

Medlemskap

Medlem
Kom med som medlem. Det öppna samtalet måste föras! Den blygsamma medlemsavgiften bidrar till föreningens arbete.
Välkommen…

Medlemsavgift f.n. 100:-/år

Du kan enkelt betala via Betalkort, Bankgiro eller Swish.

E-brevkontakt: info@leufstakultur.se
Tel 0730 46 69 85
Tel 0294 31 12 9

 

Stödmedlem

För dig som vill göra lite mer för kulturarbetet. Kulturen har i alla tider utvecklats av människor som förstår dess verkliga värde, och kostnad. Om du är intresserad, läs mer här >>

Betalkort


Bankgiro
 nr: 5712-3127


Swish nr:
 123 537 1133

Medlemskap

Som medlem i Lövstabruks kulturförening verkar man för att det öppna samtalet fortsätter. Man bidrar också till föreningens verksamhet via årsavgiften. Medlemmar får även kontinuerlig information och inbjudan till evenemang via regelbundna utskick. 

Passa på och anmäl dig som medlem om du inte redan gjort det.

"Patron of the Arts" - ge ett bidrag idag!

Läs merBli kulturfadder

Pin It on Pinterest