Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Skriva? Text och samtal. Några alternativa tidpunkter. Se ”I stället för skrivarmanual”!

fre 5 maj 2023 - sön 7 maj 2023

Välkommen till ännu en skrivarsammankomst i Lövstabruk. Du får ett antal tidpunkter att välja bland.

Inbjudan går till dig som varit med tidigare och till dig som först nu allvarligt börjat fundera på att söka utveckla eget skrivande.

Vårt arbetssätt är dialog – textsamtalet står i focus. Vi koncentrerar oss på det i din text som väcker intresse, nyfikenhet; vi tror inte på att texter skall ”se ut” på ett ”visst” sätt. Tema för vårt samtal är: Väcker det du skriver ”genklang” hos läsaren? Det är i mötet med läsaren som genklangen uppstår och den kan man inte framkalla, bara inse existensen av. Jag ber dig ögna min lilla blogtext med rubriken ”Confronting the modernity through the lens of tradition”, som finns här på webbsidan.

Läs mer här

Praktiskt: Du bor och äter frukost på Lövstabruks värdshus. Vi har en gemensam måltid/kursdag och du medför egen mat f.ö.. I stället för att erlägga kursavgift uppmanas du att ge en gåva till Lövstabruks kulturförenings ideella arbete. Handledaren verkar ideellt (inget arvode till Gittan).  Detaljerna om ekonomi och annat meddelas, då vi vet att du vill vara med. Då får du också förslag till en liten ”uppgift” att skapa text utifrån – tills vi träffas.

Tidpunkter: 5-7 maj,16-18 juni, 7-9 augusti. Här karaktäriserar vi upplägget, som är generellt giltigt för vilken tidpunkt som i verkligheten än kommer att gälla. Det blir förmodligen två sammankomster under våren samt en augustiträff. Maximalt antal deltagare är 8-10.

Vi inbjuder också till särskilda författarmöten, närmast 22/4, då Elin Anna Labba berättar om att vara  färd med bok nr 2 efter det att bok nr 1 belönats med Augustpriset.

Hälsningar från Gittan (Birgitta Östlund Weissglas). E-post: moc.liamg@wo.attigriB. Tel.: 073 0466985

Detaljer

Start:
fre 5 maj 2023
Slutar:
sön 7 maj 2023

Arrangör

Lövstabruks kulturförening
Telefon
0730466985
E-post
birgitta.ow@gmail.com

Plats

Stora gatan 9, Galerie 9
Stora gatan 9, Galerie 9
Lövstabruk, 81966
+ Google Map
Telefon
0730466985
Visa Plats-webbplats

Pin It on Pinterest